Mihnea Costoiu: „Apa, la români, se spune că aduce noroc la un eveniment. Eu cred că va aduce noroc și premierului și PSD”

Data publicării:
costoiu-1

Eu mi-am lansat candidatura pentru a fi preşedintele Românilor puţin mai devreme, la Novaci, la Bengeşti, alături de oameni (aplauze) alături de oameni care reprezintă, de fapt, România adevărată Eu mi-am lansat candidatura, fără să ştiu şi fără să vreau în acest fel, alături de câţiva eroi”, a spus Victor Ponta.

Vicepremierul Gabriel Oprea a fost şi el cu Victor Ponta în zonele inundate şi a făcut un bilanţ. Unul surprinzător.

„Avem aproximativ două victime care se pare ca au fost înecate. Nu sunt alte informații că a mai murit cineva”, a spus Gabriel Oprea.

Un alt ministru al Guvernului Ponta a citit semne bune în puhoaiele de apă.

„Apa, la români, se spune că aduce noroc la un eveniment şi eu cred că va aduce noroc şi premierului şi PSD”, a spus Mihnea Costoiu, ministru delegat pentru Învățământ Superior.

Şi Liviu Dragnea a preferat să vadă partea plină a paharului în necazurile celor afectaţi de inundaţii.

„Sunt foarte încărcat pozitiv pentru că am fost cu Victor Ponta în câteva comune afectate de inundații”, a spus Liviu Dragnea.

Apă voia vicepremierul şi când a ajuns ajuns alături de colegii din PSD.

„Olguţa, dacă tu ai fost gazdă, măcar nişte apă puteai să-mi pui şi mie, că am tot venit de la ape”, a mai spus vicepremierul.

După întâlnirea de la Craiova, premierul a anunţat că îşi va petrece noaptea la Novaci, alături de sinistraţi.

„În această seară, eu mă întorc la Novaci. Vreau să fiu alături de acei oameni. Vreau să ştie că nu am venit o data, au plecat camerele de luat vederi şi nu ne mai interesează!”, a spus candidatul PSD la prezidențiale.

Candidatura lui Victor Ponta la prezidenţiale va fi validată oficial de Congresul PSD, la începutul lui septembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri