Mihnea Năstase: Sunt pro Adrian Năstase, altă ideologie nu am

Data publicării:
MihneaNastase

Rezultatul de la Paris i-l dedic tatălui meu. I-am dus o carte cadou, de istorie universală”, a spus Mihnea NăstaseÎntrebat dacă se pregăteşte să intre pe scena politică din România, Mihnea Năstase a spus: Nu am apucat încă să mă gândesc, dar, împreună cu tatăl meu, ne vom gândi.Mihnea Năstase a mai spus şi că nu a apucat să-şi contureze ideologia politică, astfel că nu poate spune dacă este social democrat sau liberal, însă în mod sigur este pro Adrian Năstase şi nu are altă ideologie.

Dana Năstase, soţia fostului premier, a spus că încearcă să nu se gândească la ziua de marţi, 24 iunie, când Tribunalul Bucureşti va decide dacă îi va acorda un spor de pedeapsă de un an de zile în dosarul Zambaccian, pe motiv că s-a folosit de înaltele studii juridice şi politice pentru a ocupa poziţii importante în stat, aşa cum susţin procurorii DNA. Potrivit anchetatorilor, el s-a folosit de toate aceste informaţii pentru a comite infracţiunile pentru care a fost condamnat.

Este o zi specială. Am venit cu o listă de mesaje pentru el, din toată ţara, de la foarte mulţi foşti colaboratori, colegi de partid, dar şi de la oameni pe care nu-i cunoaştem”, a spus Dana Năstase.

Soţia fostului premier a spus că nu au sărbătorit ziua lui Adrian Năstase, care a împlinit astăzi 64 de ani, ci a fost doar o vizită în care au discutat mai multe probleme de familie.

Andrei Năstase, fiul cel mare al lui Adrian Năstase, a spus că în timpul scurt al vizitei de la Penitenciarul Jilava au discutat despre absolvirea lui Mihnea Năstase şi că nu au vorbit foarte mult despre evenimentele de pe scena politică din ultimele zile.

Întrebat dacă tatăl său este alături de preşedintele Traian Băsescu, al cărui frate, Mircea Băsescu, a fost arestat pentru 30 de zile, Andrei Năstase a spus: „ cred că important este ca nimeni să nu treacă prin astfel de experianţă. Noi, familia, simţim mult mai tare, suferim mult mai tare şi din punctul acesta de vedere. Nimeni nu ar trebui să treacă prin astfel de momente”, a spus Andrei Năstase.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri