Ministrul sănătății nu exclude intrarea în politică

Data actualizării: Data publicării:
VLAD VOICULESCU N19 agerpres_8885003
Foto: Agerpres

Ministrul sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, sâmbătă, la un post de televiziune, că a primit mai multe oferte din partea unor partide şi că se va mai gândi dacă intră sau nu în politică. Vlad Voiculescu nu a exclus nici posibilitatea de a mai fi ministru şi după terminarea mandatului actualului guvern, însă a precizat că „nu în orice condiţii”, relatează News.ro.

VLAD VOICULESCU N19 agerpres_8885003
Foto: Agerpres

„Am foarte multă treabă la Ministerul Sănătăţii, nu o să neg că au existat oferte, am multe de făcut, realitatea e că timpul care îmi rămâne după birou nu e de ajuns să mă gândesc la asta”, a afirmat ministrul Sănătăţii, întrebat dacă va intra în politică.

El a spus că ar fi bine ca tinerii să intre în politică, dar aceasta trebuie să fie o decizie personală.

„Orice tânăr căruia i se face o ofertă (din partea unui partid politic - n.r.) trebuie să fie onorat. O să mă mai gândesc", a mai spus Voiculescu, precizând că nu vrea să intre în detalii.

Întrebat dacă mai vrea să fie ministru după terminarea mandatului acestui guvern, Voiculescu a răspuns că nu va vrea „în orice condiţii”, ci doar dacă va avea un şef bun, mijloace să îşi facă treaba şi o echipă pe care să se bazeze. El nu a exclus însă un nou mandat de ministru din partea unui partid politic: „Posibil e orice, o decizie nu am luat încă”.

Vlad Voiculescu a adăugat că viitorul guvern ar trebui să fie cel pe care îl decid românii. El a mai spus că un prim-ministru de talia lui Dacian Cioloş şi cu caracteristicile lui umane ar aduce României un mare benefiicu, dacă ar avea mai mult de un an la dispoziţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri