Ministrul Turismului: Demisia lui Jianu, o lașitate

Data publicării:
mircea dobre deputat psd

Ministrul Turismului din Guvernul Grindeanu a catalogat demisia lui Florin Jianu, fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, drept o „lașitate”. Mircea Titus Dobre a spus la emisiunea „24 de minute” că dacă fostul ministru avea ceva de spus ar fi trebuit să o facă în timpul ședinței de guvern în care s-a adoptat controversata ordonanță de urgență 13.

mircea dobre deputat psd

În momentul în care vii la guvernare trebuie să îți asumi și lucrurile mai grele, nu doar cele ușoare. Mi s-a părut o lașitate, trebuia să aibă un punct de vedere în timpul ședinței”, a spus ministrul Turismului despre demisia lui Jianu.

De asemenea, întrebat dacă a luat vreodată în considerare să demisioneze în contextul protestelor din toată țara, ministrului Turismului a spus că nu, deoarece nu are nimic să își reproșeze.

Nu cred că am greșit cu nimica. (...) Nu am ce să îmi reproșez. Nu s-a înțeles procedura. În momentul în care se începe ședința de guvern, un ministru are dreptul să suplimenteze ordinea de zi, cu acceptul celorlalți și al premierului. Apoi se împarte actul normativ. Noi am fost criticați că am adoptat seara. Oricum ședința era seara. Trebuia să înceapă la ora 20.00. Ședința de Guvern a început cu întârziere pentru că avizul CSAT pe buget a venit târziu”, a spus Mircea Dobre.

Mai mult, ministrul a spus că după ce numărul lui de telefon a fost făcut public a răspuns tuturor oamenilor care l-au sunat, dar doar trei persoane au vrut să discute cu el.

După ce a fost public numărul meu de telefon am răspuns la toate apelurile, dintre toate doar trei persoane au vorbit cu mine, cărora le-am explicat niște chestiuni de procedură și au înțeles. Din punct de vedere procedural am procedat corect”, a spus ministrul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri