Mircea Badea îl critică pe Liviu Dragnea

Data publicării:
LIVIU DRAGNEA Facebook

Mircea Badea, moderator la Antena 3, televiziune apropiată de PSD, îl critică pe Liviu Dragnea, liderul partidului, pe subiectul demisiei șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

LIVIU DRAGNEA Facebook

Aceleași contre există și între liderii coaliției PSD-ALDE. În timp ce Călin Popescu Tăriceanu cere demisia procurorului şef al DNA, Liviu Dragnea se arată mai rezervat.

Pentru încălcarea Constituţiei, a separării puterilor în stat şi poliţie politică nu pot să cer demisia nimănui? Tocmai a spus Curtea Constituţională că s-a încălcat separarea puterilor în stat. Şi-a arogat puteri pe care nu le are. A făcut poliţie politică. Domnului Dragnea i se pare arogarea unei puteri care aparţine unei alte instituţii i se pare o bagatelă? Sunt oameni în închisoare pentru mult mai puţin de atât”, a spusMircea Badea.

Liderul PSD spune că nu-i poate cere demisia Laurei Codruţa Kovesi doar pentru că CCR a admis existenţa unui conflict juridic între Guvern şi DNA. Însă, Liviu Dragnea spune că decizia judecătorilor constituţionali pe această temă este foarte importantă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri