Cărtărescu: "Preşedintele trebuie sprijinit. Nu avem un alt pol politic în stare să se opună hoților"

Data actualizării: Data publicării:
mircea cartarescu fb

Scriitorul Mircea Cărtărescu îşi anunţă sprijinul pentru preşedintele Klaus Iohannis, într-o postare pe Facebook în care acuză actuala guvernare de confecţionarea unor "legi făcute pentru cei care le dau".

mircea cartarescu fb

Şeful statului trebuie susţinut, arată scriitorul Mircea Cărtărescu, întrucât este în acest moment "garant al unei justiții libere" şi se opune unei "mafii spoliatoare care vrea acum să scape de pușcărie"

"Poporul român n-a ales parlamentul ăsta de hoți, nici guvernul ăsta de semi-analfabeți. El a votat pentru o viață mai bună și mai demnă, nu pentru o mafie spoliatoare care vrea acum să scape de pușcărie. Iar acum oamenii sunt în stradă și acolo vor rămâne până va trece pericolul unor legi făcute pentru cei care le dau. L-am subestimat pe președintele Iohannis, se vede acum că e un om de stat care cunoaște interesele României și ale românilor. Nu avem un alt pol politic în stare să se opună hoților. Președintele trebuie sprijinit acum, în perioada asta, ca garant al unei justiții libere", consideră Mircea Cărtărescu. 

Citiţi şi: Ce urmărește Dragnea? Președinte. Anul acesta!

Ce va face Liviu Dragnea mai departe

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri