Mircea Geoană anunță că a decis să susțină moțiunea de cenzură împotriva Guvernului

Data publicării:
geoana -Mediafax Foto-Razvan Chirita

 

 Foto: Mediafax

Am decis să susţin moţiunea de cenzură împotriva guvernului pentru un motiv foarte simplu: perpetuarea sultanatului lui Ponta reprezintă cea mai proastă variantă pentru ţară. Acelaşi guvern care a blocat în mod cinic dreptul românilor din străinătate să voteze în noiembrie 2014 recidivează. Modul în care Ponta şi camarila sa se raportează la votul prin corespondenţă şi la românii care trăiesc în afara graniţelor ţării arată clar că nu le pasă nici de viaţa, nici de părerea copiilor şi fraţilor noştri care îşi câştigă existenţa în străinătate. Mulţi dintre ei s-ar întoarce şi mâine acasă dacă ar avea condiţii decente de trai şi un loc de muncă prin care să-şi întreţină familiile. Dacă Victor Ponta ar fi pe jumătate preocupat de guvernare cum este de viitorul domnului Şova, poate că aceste deziderate ar fi în curs de rezolvare”, scrie pe Facebook Mircea Geoană, fost preşedinte PSD şi fondator al Partidului Social Românesc.

Am decis să susțin moțiunea de cenzură împotriva guvernului pentru un motiv foarte simplu: perpetuarea sultanatului lui...

Posted by Mircea Geoana on Wednesday, June 3, 2015

PNL va depune vineri moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, urmând ca până joi liderii de grup liberali să poarte discuții cu privire la acest document, a declarat marți purtătorul ce cuvânt al liberalilor, Ionuț Stroe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri