Mircea Geoană îi transmite lui Victor Ponta că nu va renunța la cursa pentru Cotroceni

Data publicării:
MIRCEA geoana

Anunţul lui Victor Ponta, potrivit căruia rămân viabile doar candidatura lui Sorin Oprescu și a sa, l-a supărat pe Mircea Geoană. Acesta contestă nominalizarea lui Sorin Oprescu drept prezidenţiabil al stângii.

„Îmi e greu să înţeleg cum e posibil să incluzi pe vreo listă pe cineva care a candidat în 2009 încercând să rupă din voturile noastre (...) şi care a obținut 3%, şi să nu incluzi pe orice formă de evaluare pe cineva care a câştigat 51%? E o fractură logică”, a declarat Mircea Geoană, potrivit realitatea.net.

În acest context, Mircea Geoană le-a transmis colegilor social-democraţi că va lupta până la capăt pentru poziţia de candidat al PSD la prezidenţiale.

„Orice candidatură din afara partidului se va lovi de candidatura mea. (...) Ca să fim extrem de bine înţeleşi: dacă va exista un candidat din afara partidului care va încerca să fie impus partidului nostru, oamenii se pot baza pe candidatura mea în interiorul partidului”, a mai spus Mircea Geoană.

În ceea ce priveşte eventuala candidatură a lui Victor Ponta, Mircea Geoană a catalogat-o ca fiind mai mult o dorinţă a partidului şi le-a transmis colegilor social democraţi să nu îl mai preseze pe premier în această direcţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri