Mircea Ionescu Quintus: Cât timp în Parlament vor fi jumătate compromiși, jumătate temători, nu putem face nimic. Regret că nu mai pot fi cu oamenii în stradă

Data publicării:
mircea ionescu quintus inquamphotos

„Noi suntem pentru a veni în acest scop necesar de împrospătare, să nu spun de schimbare, a clasei politice. Această operațiune este posibilă dacă schimbăm Parlamentul. Cât timp oamenii aceștia vor fi acolo, jumătate compromiși, jumătate temători, nu putem face nimic. De aceea este nevoie să ajungem la alegeri anticipate, în măsura în care constituțional e posibil.

Dacă te gândesti la un alt, avem un plan 2, un plan 3. Dacă ne gândim la ele, scădem puterea de a-l susține pe acesta.

Am o prea mare experiență politică și constituțională, cât timp mai sunt niste parlamentari, câteva zeci, care nu demisionează, și vă spun eu că grupul minorităților, alt tip decât UDMR, nu pleacă de acolo. Dacă rămâne un grup de câteva zeci, Parlamentul nu e desființat”, a spus Mircea Ionescu Quintus.

Seniorul PNL are și un mesaj pentru cei care ies în stradă. „Singurul meu regret e că nu mai pot fi cu ei”, spune președintele de onoare al liberalilor.

„Cătălin Predoiu rămâne o variantă, însă nu acum, pentru un alt guvern. Pentru guvernul pe care îl va face partidul nostru pentru patru ani, când vom avea majoritate parlamentară. Nu poți să astupi niște greșeli nici nu-ți poți face un program. Am fost și eu într-un guvern de un an și o lună și n-am făcut mai nimic”, a încheiat Mircea Ionescu Quintus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri