Mircea Ionescu Quintus: PNL a devenit cel mai puternic partid din România

Data publicării:
mircea ionescu quintus inquamphotos

Întrebat, la Digi24, de ce are PNL nevoie de Crin Antonescu, Mircea Ionescu Quintus a spus: „PNL are nevoie de orice liberal autentic, liberal care şi-a dovedit ani îndelungaţi apartenenţa la principiile noastre, la partidul nostru, şi, dintre acestia, Crin Antonescu face parte. Oricând Crin Antonescu îşi revizuieşte atitutdinea, el este ca şi mine, fost preşedinte al partidului cu un drept de vot şi face parte din Biroul Naţional de conducere, are toate posibilităţile ca oricând să revină, fară să ceară voie nimănui”.

În opinia sa, Crin Antonescu nu ar avea de ce să fie supărat pe liberali, din moment ce a fost dorința lui să-l aducă în partid pe Klaus Iohannis și „să-l ridice la funcția de prim-vicepreședinte”.

Mircea Ionescu Quintus mai spune că „sunt două posibilități ca Partidul Național Liberal să preia conducerea țării. Față de voturile exprimate, partidul nostru e cel mai puternic din țară, indiferent de numărul de parlamentari se găsesc într-un partid sau altul (...) Klaus Iohannis a arătat că sau în urma unei moțiuni de cenzură, atunci când vor fi îndeplinite condițiile parlamentare, sau după ce se termină actualul mandat al premierului Ponta, dacă dl Ponta rezistă acolo unde e acum”.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri