Mircea Quintus: Trei femei din PNL ar fi putut candida la Primăria Capitalei 

Data publicării:
mircea ionescu quintus inquamphotos-1

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

„Eu aveam trei propuneri, nu le-am nominalizat, era vorba de trei femei, care ar fi putut foarte bine să îndeplinească această funcţie şi să se opună doamnei ziariste de la PSD. Avem atâtea doamne de ispravă, încât poate că le-aş deranja pe celelalte (dacă le-ar nominaliza-n.r.) dincolo de cele trei. Dar trei le aveam foarte bune, una din ele evident era doamna Săftoiu", a spus președintele de onoare al PNL pentru RFI. 

Mircea Quintus a explicat că s-a abținut la votul din Biroul Politic Național al PNL pentru că partidul ar fi trebuit să fie pregătit pentru retragerea lui Ludovic Orban.

„Am avut obiecţiuni cu privire la nepregătirea conducerii partidului faţă de o asemenea surpriză (retragerea lui Ludovic Orban-n.r.). Partidul însă trebuia să fie pregătit", a spus președintele de inoare al PNL.

El a criticat liderii formațiunii pentru că nu au avut variante de rezervă pentru Primăria Capitalei.

„Este vina conducerii, în mijlocul căreia mă aflu, deci nu arăt cu degetul spre alţii, arăt şi spre mine. Noi trebuia să fim pregătiţi să avem cel puţin două-trei candidaturi importante pentru această funcţie, în cazul în care s-ar fi întâmplat ceva”, a precizat Mircea Quintus.

Președintele de onoare al PNL a subliniat că Marian Munteanu este o „legendă” și că este alegerea potrivită pentru București că are șanse să câștige Primăria Capitalei.  

Citiți și: 
M. Vanghelie: Mă gândesc cu groază la ce va fi la Primăria Capitalei
Reacția lui Moise Guran după anunțarea candidaturii lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei
Marian Munteanu: Nu mi-e ruşine de legătura cu Virgil Măgureanu
Portret. Cine este Marian Munteanu, candidatul PNL la Primăria Capitalei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri