Monica Macovei: România lui Ponta este România corupţilor

Data publicării:
monica macovei fb

Foto: Facebook

Toate aceste declaraţii (ale lui Victor Ponta - n.r.) arată că România lui Ponta este România corupţilor şi el protejează corupţii, nu protejează românii. El nu protejează legea, nu protejează banul public. Toate aceste declaraţii ale primului ministru, pentru că vin de la primul ministru, sunt declaraţii care fac foarte rău ţării, sunt trădare de ţară. În clipa în care spui că tu eşti de partea tuturor acestor oameni cercetaţi, unii arestaţi, unii nearestaţi, dar cercetaţi şi sunt inculpaţi fac foarte rău ţării”, a spus Monica Macovei.

E o dovadă de trădare a ţării pentru că ţara nu e formată din corupţi. Pentru Dumnezeu, România nu e coruptă, baronii sunt", a continuat ea.

Europarlamentarul a mai spus că decizia premierului Victor Ponta de „a-l ţine în guvern” pe vicepremierul Liviu Dragnea şi a-l desemna şeful campaniei electorale a PSD pentru alegerile din 25 mai, deşi este trimis în judecată pentru fraudă la alegeri, îi arată că „PSD se pregăteşte să fraudeze” la scrutinul de luna viitoare.

Aş comenta declaraţiile primului ministru Victor Viorel Ponta, pe lângă plagiator, pentru că vedeţi lucrurile se leagă adică un om care minte şi fură, minte şi fură toată viaţa, care ne spune că nu se dezice de inculpatul Duicu, baronul de la Mehedinţi care e în arest, nu se dezice nici de Mazăre, nu se dezice nici de Nicușor Constantinescu, alt baron, nu se dezice de niciunul. Nu s-a dezis nici de Dragnea, îl ţine în guvern, deşi este un ministru trimis în judecată pentru fraudă la alegeri şi l-a desemnat şi şeful campaniei electorale a PSD pentru 25 mai alegerile europarlamentare. Mie îmi spune asta că PSD se pregăteşte să fraudeze că altfel nu îl punea tot pe Dragnea care e trimis în judecată pentru fraudă la alegeri”, a spus Monica Macovei, citată de Mediafax.

Premierul Victor Ponta declara, joi, la Piteşti, că fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş Constantin Nicolescu, dar şi „celorlalţi mulţi care nu au putut să fie învinşi la vot” li se va face „dreptate” când Traian Băsescu nu va mai fi preşedinte.

Eu cred că dreptate se va face până la capăt în ziua în care pe poarta de la Cotroceni va ieşi Băsescu şi noi toţi cei care ne-am luptat cu el vom şti că am avut un scop şi că am câştigat această bătălie”, spunea Victor Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri