Nicuşor Dan, certat de colegii din USR

Data actualizării: Data publicării:
cristian ghinea, nicusor dan, selfie usr in parlament_fb ghinea

Cel mai nou partid de pe scena politică are probleme. Unii dintre liderii USR îl acuză pe preşedintele Nicuşor Dan că nu ştie să comunice şi că nu ascultă niciodată părerile celor din jurul său. În replică, acesta i-a numit „mincinoşi" pe cei care îl contestă.

Deputatul USR Cristian Ghinea l-a criticat pe liderul formaţiunii pentru atacurile sale de pe Facebook la adresa unor membri de partid care au contestat modul în care sunt organizate alegerile interne.  

„Ce ii reproşăm lui Nicuşor Dan este acea ieşire in cere ne-a făcut mincinoşi. Nu e nici o minciună acolo. Putem demonstra pe fapte ce am spus.Nu aşa se dezbate. Nu e înțelept să îți acuzi colegii de minciună. A fost o greşeală din partea lui pe care i-am spus-o. Nicuşor Dan a ars punţi de comunicare interne atacând pe Facebook complet gratuit. Trist mod de a comunica şi dezbate. Am spus adevărul şi orice usr-ist poate vedea asta. Conducerea va trebui să se obişnuiască că USR e altfel de partid”, a spus deputatul USR Cristian Ghinea.

În replică, Nicușor Dan a spus că în partid există o comunicare instituţionalizată, astfel încât toţi cei 1.500 de membri să poată să participe la ea.

„Eu am prezentat o situație obiectivă. Oricine poate să verifice dacă există sau nu dezbatere pe statut. Eu apreciez că există și a început acum două luni. Este un calendar pe care l-am stabilit împreună cu preşedinţii de filiale judeţene, pe 11 februarie am stabilit acest calendar, pe statut vorbesc acum. S-a numit o comisie care să centralizeze toate propunerile, comisia asta a fost anunţată în martie. Tot atunci am anunţat şi coordonatorii de regiuni care să preia toate propunerile pe statut. S-a făcut o centralizare până pe 13 aprilie şi pe 22 aprilie, împreună cu toţi parlamentarii, toţi preşedinţii de filiale judeţene dezbatem statutul că asta văd că e problema. Pe chestiuni pe care este consens le introducem în statutul cu care mergem către Congres, unde există divergenţe, le identificăm şi punem Congresul să voteze care din opţiune este mai bună”, a adăugat liderul USR. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri