Nicușor Dan: Mulți români așteaptă ca Dacian Cioloș să continue în fruntea Guvernului

Data publicării:
nicusor dan usr_fb

Partidele care au aceeași idee de dezvoltare cu a premierul Dacian Cioloș ar trebui să-l susțină declarativ în campania electorală pentru ocuparea fotoliului de prim-ministru, după alegerile din decembrie, a spus Nicușor Dan, președintele Uniunii Salvați România (USR).

nicusor dan usr_fb

Eu cred că domnul Cioloș are o importantă încredere populară. Cred că mulți români au văzut în dumnealui o speranță de schimbare și prin asta mulți români așteaptă ca dumnealui să continue în fruntea Guvernului și atunci cred că mersul logic al lucrurilor este ca domnul Cioloș să vină cu proiectele dumnealui în continuare și anumite partide care au aceeași idee de dezvoltare a României în continuare să-l susțină declarativ în campania electorală, pentru ocuparea fotoliului de prim-ministru, după alegeri”, a spus Nicușor Dan, într-o conferință de presă, potrivit Agerpres.

Cred că invers, și a spus-o și domnul Cioloș, nu este foarte fezabil, dumnealui s-a angajat să guverneze pe perioada aceasta limitată și nu cred că ar fi potrivit”, a adăugat președintele USR.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri