Nicușor Dan: PSD să explice cum a ajuns Rădulescu în Parlament

Data publicării:
nicusor dan fb

Nicușor Dan cere excluderea lui Cătălin Rădulescu din PSD, pentru că nu se așteaptă ca acesta să demisioneze. De asemenea, președintele USR afirmă că Partidul Social Democrat trebuie să explice cum a ajuns acesta pe lista de la alegerile parlamentare.

nicusor dan fb

„Nu mă aștept ca deputatul Cătălin Rădulescu să aibă onoarea să demisioneze din Parlament, instituție a cărei reputație a batjocorit-o. Cetățenii și-au făcut datoria și au sesizat instituțiile statului, instituțiile au deschis dosare penale pe numele lui, chiar și lideri ai PSD s-au delimitat public de instigările la violență și amenințările acestuia. Este timpul ca PSD să actioneze și să-l excludă din partid, altfel devine complicele lui. Delimitările sunt insuficiente”, spune Nicușor Dan, într-un mesaj pe Facebook.

„PSD este dator și să explice public cum a ajuns Cătălin Rădulescu pe lista PSD, care sunt meritele lui excepționale, altele decât cele pe care presa le-a făcut publice, respectiv condamnările și plângerile colecționate de acesta, împreună cu puștile AKM. Cătălin Rădulescu nu este vreun excentric, ci o persoană care s-a dovedit capabilă să încalce legea și nomele comune de conviețuire într-o societate”, a completat liderul USR.

Tot astăzi, președintele PSD Liviu Dragnea a declarat că deputatul PSD Cătălin Rădulescu „riscă foarte multe lucruri”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri