Nicuşor Dan: Riscul ruperii USR există, dar e mic

Data publicării:
nicusor dan ar putea fi candidatul independent sustiunut de usr la primaria bucuresti la alegerile locale din 2020
Nicușor Dan Foto: Facebook

Intrarea lui Dacian Cioloş în USR ar fi avut atât avantaje, cât şi dezavantaje. O spune fostul lider al partidului, Nicuşor Dan.

Invitat la emisiunea „În faţa ta”, pe care o puteţi urmări în această seară, de la ora 22:30, acesta a precizat că, în momentul în care fostul premier ar fi intrat în partid, USR şi-ar fi pierdut imaginea de, citez, "partid construit la firul ierbii". Nicuşor Dan a vorbit şi despre riscul ruperii formaţiunii politice.

Nicusor Dan - fost presedinte USR: „În opinia mea, riscul e destul de redus, el există, dar e mic. Nu a existat niciodată un refuz. Au existat opinii, eu am avut una din ele, nu a existat o cerere a lui Cioloş de intrare în USR. Venirea lui Cioloş în USR ar fi avut şi avantaje şi dezavantaje. Avantaje de notorietate, dezavantaje - USR pierde din imaginea de partid construit de la firul ierbii, în momentul în care venea Cioloş, în opinia publică USR ar fi devenit partidul lui Cioloş, nu ar mai fi avut atributele astea de un partid care nu a fost la guvernare”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri