Nou război în PSD. Liviu Dragnea: Cătălin Ivan este „un puşti obraznic, cu cheița întoarsă de Vanghelie”

Data publicării:
catalin ivan - fb-1

„Ivan este un puşti obraznic, cu cheiţa intoarsă de Vanghelie şi care nu a reuşit să înţeleagă ce a început în PSD - o reformă profundă care va face din PSD cel mai modern partid din România. Că şi-a permis să atace colege ale noastre - a făcut ceva inacceptabil”, a spus Liviu Dragnea.

CNEX al PSD să ia o atitudine fermă de sancționare a europarlamentarului Cătălin Ivan care, prin afirmațiile publice, fără a exista o discuție în cadrul partidului, a atacat două dintre colegele noastre, pe Gabriela Firea și pe Viorica Dăncilă. Mai mult decât atât, organizația femeilor PSD susține în unanimitate poziția de lider a delegației PSD din Parlamentul European a doamnei Viorica Dancilă”, a spus și Rovana Plumb, președinta organizațíei de femei a PSD.

Cătălin Ivan este unul dintre puținii lideri social-democrați care au votat împotriva excluderii din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie și Dan Șova.

Potrivit presei centrale, Cătălin Ivan a fost înlocuit din acest motiv din funcția de șef al europarlamentarilor social-democrați, poziție în care ar urma să fie numită Viorica Dăncilă.

Europarlamentarul PSD pune acest lucru pe seama conflictului cu Liviu Dragnea și a intenției sale de a veni cu un proiect cu care va candida la congresul din primăvară.

Am spus încă din vară că nu mă mai pot ocupa de treburile delegaţiei. Urma săptămâna viitoare la Strasbourg să ne întâlnim, pentru că nu poţi să schimbi un şef de delegaţie decât prin vot. Eu nu am fost schimbat, de vreme ce nu ne-am întâlnit şi nu am votat. În ultimul timp eu şi cu domnul Dragnea nu prea cădem de acord pe multe subiecte şi poate trebuia să fiu tras puţin de urechi. Domnul Dragnea a făcut o copilărie. Sunt implicat în construirea unui alt proiect pentru PSD în cadrul unei echipe, evident că voi candida la Congres, pentru ce funcţie, vom stabili în continuare”, a spus Cătălin Ivan la Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri