Ministrul Transporturilor: Vom lucra 30 de zile pe lună, fără sărbători

Data actualizării: Data publicării:
Felix Stroe_ agerpres_9834499

În prima ședință de Guvern de după depunerea jurământului ca ministru al Transporturilor, Felix Stroe i-a transmis premierului Mihai Tudose că va continua „ceea ce s-a făcut până astăzi” și că va mări ritmul, pentru ca românilor să li se dea vești bune.

Felix Stroe_ agerpres_9834499
Sursă foto: Agerpres

La începutul ședinței de Guvern, în partea la care presa are acces, noul ministru al Transporturilor a ținut să-i dea asigurări premierului Mihai Tudose că se va lucra intens de acum încolo.

Felix Stroe: „Domnule prim-ministru, domnilor miniștri, la Ministerul de Transporturi se continuă ceea ce s-a făcut până astăzi, se mărește ritmul, se va lucra 30 de zile pe lună, cât e nevoie, în fiecare zi, fără sărbatori, astfel încât să dăm vești bune românilor, să vadă cu ochii lor că ceea ce e scris în programul de guvernare se înfăptuiește întocmai”.

Mihai Tudose: „Mulțumesc, totuși, dacă se poate, să facem o dispensă pentru februarie... vă rog frumos, numai pentru februarie”.

Felix Stroe: „28 de zile în februarie, dacă ziceți dumneavoastră”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Noul ministru al Transporturilor, Felix Stroe, a depus jurământul, marți seară, la Palatul Cotroceni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri