Olguţa Vasilescu: Declaraţia lui Ponta e ca apa sfinţită - nu face nici rău, nici bine

Data actualizării: Data publicării:
lia olguta vasilescu rade

Vicepreşedintele PSD Olguţa Vasilescu spune că declaraţia fostului premier Victor Ponta despre „guvernul cu patru piloţi” este la fel ca apa sfinţită - nu face nici rău, nici bine, potrivit News.ro.

lia olguta vasilescu rade

Deciziile cele mai importante totdeauna se iau în partid, pentru că acest Guvern este rezultatul unui vot adresat a două partide care la ora asta sunt în Parlament şi formează o coaliţie”, a declarat Olguţa Vasilescu la finalul Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat.

Întrebată dacă face bine Victor Ponta prin declaraţiile la adresa PSD pe care le-a făcut în ultima perioadă, Olguţa Vasilescu a spus: „Depinde ce înţelegeţi «face bine sau face rău»”.

Cred că acea declaraţie a fost ca apa sfinţită - nu face nici rău, nici bine", a arătat Olguţa Vasilescu.

Fostul premier Victor Ponta a scris, miercuri, pe Facebook, că guvernul Grindeanu este un avion care are la manşă patru piloţi: premierul, preşedintele Iohannis, preşedintele PSD Liviu Dragnea şi „Sistemul”, reprezentat de procurorul general şi procurorul-şef al DNA. Ponta precizează că metafora folosită nu reprezintă o critică la adresa conducerii PSD și că o asemenea intepretare este „pentru securişti şi proşti”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri