Olguţa Vasilescu: Ponta a ajuns să transmită acte dintr-o parte-n alta

Data publicării:
olguta vasilescu FB

Ministrul demisionar al Muncii, Olguța Vasilescu, a afirmat că nu și-l închipuia pe fostul premier Victor Ponta în calitatea de secretar general al Guvernului și a apreciat că situația politică actuală este una "din care nu câștigă nimeni".

"Secretarul general are rang de ministru, dar el este, dacă vreți, un funcționar public. Nici nu mi-l închipuiam pe Victor Ponta în această calitate, pentru că e un fel de secretar al guvernului care transmite documentele dintr-o parte în alta. Dar dacă i-a plăcut d-lui Victor Ponta să se regăsească în această calitate, ce pot să spun mai mult? E o situație din care nu câștigă nimeni, asta este foarte clar. În primul rând nu câștigă România", a declarat Olguța Vasilescu la un post de televiziune, citat de Agerpres

Ea a precizat că, probabil, demisia sa nu a fost trimisă la Palatul Cotroceni - așa cum a făcut premierul Sorin Grindeanu cu demisiile ministrului Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, și ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan - deoarece și-a delegat atribuțiile unui secretar de stat.

"Probabil că doamnele ministru nu și-au delegat atribuțiile. Eu mi-am delegat atribuțiile până în data de 23. Cred că le este foarte greu cu doi miniștri să umple 27 de ministere", a spus Olguța Vasilescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri