Orban îl provoacă pe Dragnea la o dezbatere despre situația țării

Data publicării:
ludovic orban fb

Liderul PNL Ludovic Orban l-a invitat pe Liviu Dragnea la o dezbatere publică despre situaţia ţării, spunând că e timpul ca „vălul minciunilor pesediste să fie dat la o parte”. El a spus că, dacă este bărbat şi are curaj, îl aşteaptă la orice oră şi la orice post de televiziune şi că doar printr-o dezbatere faţă în faţă pot înţelege cetăţenii ce se întâmplă în România.

„Liviule, dacă eşti bărbat, dacă ai curaj, dacă nu ţi-e ruşine de ce ai făcut, te aştept la orice oră, la orice post de televiziune, cu orice moderator, la o dezbatere cinstită, directă, privind starea naţiunii. Faptul că te ascunzi în spatele lătrăilor de partid şi a pseudoanaliştilor care funcţionează ca purtători de cuvânt ai PSD, nu face decât să inducă o ceaţă suplimentară asupra realităţii economice româneşti”, a declarat Ludovic Orban, potrivit News.ro.

Liderul PNL a adăugat că „este momentul ca vălul minciunilor pesediste să fie dat la o parte” şi că doar o dezbatere publică despre situaţia ţării şi despre direcţia în care trebuie să se îndrepte România le poate permite cetăţenilor să înţeleagă ce se întâmplă cu adevărat.

„Îl provoc pe Liviu Dragnea la o dezbatere publică privind situaţia României astăzi, privind distrugerea sistematică a economiei de către guvernul PSD şi privitor la direcţia în care trebuie să se îndrepte România. Este momentul ca vălul minciunilor pesediste să fie dat la o parte”, a subliniat Orban.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri