Orban: Îmi doresc ca PSD-ul lui Dragnea să trimită acasă PSD-ul lui Grindeanu

Data actualizării: Data publicării:
orban ludovic inquam
Foto: Inquam Photos

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, la Parlament, că liberalii sunt pregătiți de guvernare și spune că, personal, își dorește ca PSD-ul lui Dragnea să trimită acasă PSD-ul lui Grindeanu.

orban ludovic inquam
Foto: Inquam Photos / George Călin

„PNL este pregătit să ajungă la guvernare, dar nu vrem să ajungem pe ușa din dos, ci cu susținerea cetățenilor. Mergem în sală și nu votăm moțiunea PSD. (...) Personal, îmi doresc ca PSD-ul lui Dragnea să trimită acasă PSD-ul lui Grindeanu. (...) Stăm în sală și nu votăm, a spus Orban, la Parlament.

Ludovic Orban susţine că lideri marcanţi ai coaliţiei de guvernământ, inclusiv Călin Popescu-Tăriceanu, ar fi încercat să convingă parlamentari liberali să voteze moţiunea de cenzură.

Senatorii şi deputaţii PNL au venit la şedinţa în care e dezbate şi se supune votului moţiunea de cenzură cu foi A4 pe care scrie „Ruşine PSD”, „Jos PSD” şi „Grindeanu=Dragnea”. Preşedintele PNL, Ludovic Orban a dat asigurări că niciun parlamentar liberal nu va vota moţiunea de cenzură.

Liberalii îşi doresc să ajungă la guvernare doar în urma unor alegeri: „PNL le transmite un mesaj celor care şi-au bătut joc de cetăţenii României: Să plece acasă! PNL este pregătit de guvernare, dar nu vrem să ajungem la guvernare pe uşa din dos, ci cu susţinerea cetăţenilor României”, a declarat Orban.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri