Parlamentarul liberal care nu şi-a retras semnătura la proiectul pensiilor speciale 

Data publicării:
parlament - 6846216-Mediafax Foto-Mihai Dascalescu-1

„Sunt în măsură să vă comunic, în privinţa iniţiativei PSD privind pensiile speciale ale parlamentarilor, că deputaţii şi senatorii grupului PNL şi-au retras semnăturile, rămânând numai un singur parlamentar, restul fiind 180 de la PSD, 60 de la celelalte grupuri”, a precizat Pocora, citată de Mediafax.

Ea a spus că Radu Zlati este parlamentarul liberal care nu şi-a retras semnătura de pe proiect, invocând că este opţiunea personală şi că are amendamente la proiect.

„Este colegul nostru Radu Zlati. Este o opţiune personală a dumnealui, chiar am discutat, el ne-a argumentat că are amendamente la proiectul de lege şi, în funcţie de admiterea amendamentelor, va fi opţiunea domniei sale”, a arătat Pocora.

Ea a mai spus că este o decizie a partidului de a nu susţine acest proiect de lege şi că cei care şi-au retras semnăturile au făcut-o din proprie iniţiativă.

„Colegii noştri care au semnat iniţial au spus că au fost puşi în faţa acestei iniţiative legislative, mulţi nici nu au ştiut exact textul când au semnat, au fost cazuri particulare. Aş vrea să spună şi domnul Victor Ponta, preşedintele PSD, primul-ministru şi deputatul, cum se poziţionează faţă de această iniţiativă a 180 de parlamentari. Mai mult, domnul Ponta spunea că nu este deputat, doar că îi amintesc că este deputat la al treilea mandat şi, conform iniţiativei legislative a colegilor săi din PSD, ar urma să beneficieze de o pensie undeva la 1000 de euro. Să ne spună cum va vota”, a afirmat Pocora.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri