PDL a depus la BEC lista de candidaţi pentru Parlamentul European. Macovei: Am muncit dublu în PE faţă de PNL şi PSD

Data publicării:
Monica Macovei foto PE

 

"Criteriul de bază care a stat la baza acestei liste este competenţa, avem, sunt convins, cea mai bună listă de candidaţi pentru Parlamentul European, pe ea figurând oameni cu foarte multă experienţă în PE care au dovedit acolo că apără interesele României, că-i apără parcursul european (...) Lista este condusă de domnul Stolojan, europarlamentar cu multă experienţă, urmat de doamna Monica Macovei - despre care nu eu, ci colegii din PE spun că a fost cel mai bun europarlamentar", a afirmat Blaga.

El a menţionat că pe listă se mai află Traian Ungurean, Marian Jean Marinescu şi Daniel Buda.

Blaga a precizat că lista de candidaţi pentru europarlamentare a fost însoţită de circa 300 de mii de semnături de susţinere.

Monica Macovei a declarat că europarlamentarii PDL s-au dovedit în mandatul care se încheie cea mai performantă dintre delegaţiile româneşti.

"Delegaţia PDL a avut 60 de rapoarte, legi, descărcări de gestiune, aproape dublu decât delegaţiile PSD şi PNL la un loc, care în total au 32. Asta arată că deja am dovedit prin fapte, şi ca atare nu facem promisiuni deşarte. Am lucrat, am dovedit, vom face în continuare la fel. Sigur, apărăm interesele României în UE, eu îmi doresc ca România să rămână pe direcţia Vest, să fie respectată, să aibă onoare în UE", a susţinut Macovei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri