Pesediști nemulțumiți de lideri: „Mi-e dor de Corneliu Mănescu, bărbatul ăla frumos, degajat” 

Data publicării:
nostalgic manescu

La unul dintre sediile PSD din Sectorul 3 din Capitală, oamenii au aşteptat în ploaie. Pentru că votul nu a avut o miză reală fiind un singur candidat, nici programul de vot nu a fost respectat.

Reporterii Digi 24 nu au fost lăsați să intre să filmeze, deși liderii PSD promiseseră transparență totală.

„I-am rugat să invite presa locală pentru a participa oricunde doresc”, spunea Liviu Dragnea în urmă cu câteva zile.

În filiala condusă până nu demult de Marian Vanghelie, cei cu carnet de partid nu s-au grăbit la vot.

Primul venit, primul luat! Trece-mă, pozează-mă... La cei vii, nu la cei morți!” glumește un votant, avocat de profesie.

Așteptările sunt însă mari. La fel și criticile la adresa fostului lider, Victor Ponta.

Să fie mult mai bine. Să se îndrepte toate greșelile care s-au făcut până acuma”, arată un alegător ce-și dorește de la noua conducere.

Marcian Mircea, avocat și membru PSD: Va înlocui greșelile făcute de vechea guvernare sau vechea conducere a PSD.

Luca Alexandru, un tânăr social-democrat: Nu prea s-a pus bază pe tineri și asta nu mi-a plăcut. A vorbit prea mult și a făcut prea puțin.

Nu toți social-democrații sunt însă încântați de schimbare: „Zice: Ponta! Ponta a câștigat, Ponta a făcut, dar vreau să-l demit, de ce? Trebuie să ai un argument! Astea-s presiuni care sunt între ei, la nivel înalt”.

La sectorul 4, votul la PSD devine alibi pentru soția rămasă acasă. Un votant PSD se vrea filmat ca să-l creadă nevasta că nu a fost la birt: „Să mă vadă că am fost aicea, că nu mă crede!”

Unii membri de partid ar fi dorit o competiție reală.

Serghei Vasile, membru fondator PSD: „Ca să o luăm așa, democratic, nu e bine, trebuia să fie cel puțin doi, trei, patru”.

Alţii au ofuri multe şi speranţe puţine:

- Să vă plătiți impozitele către stat... V-ați plătit CAS-ul pentru mine?, îi spune reporterului un social-democrat trecut de prima tinerețe.

- Eu când văd politicienii ăștia ai noștri: băi, nene, cum poți să apari la TV cu burdihanul ăla? Mi-e dor de Corneliu Mănescu, bărbatul ăla frumos, degajat, femeile când îl vedeau, aveau orgasm! spune un altul.

- Așteptări de la noua conducere? Eu nu mă pronunț, că eu nu mai am încredere în nimeni! conchide un al treilea membru PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri