Petre Daea, avizat pentru Agricultură: Sper ca mintea să mă ţină în stare să nu fac greşeli

Data actualizării: Data publicării:
petre daea

Petre Daea, care a primit aviz favorabil pentru ministerul Agriculturii, a declarat că va veni la muncă la ora 6.30, întrucît „un conducător trebuie să ajungă înaintea celorlalţi”.

Întrebat despre audierea sa, care a dusat o oră, mult mai mult decât în cazul altor miniştri propuşi, Petre Daea: „Puteam discuta zile întregi despre agricultură, este un domeniu atât de complex, atât de mult văzut şi interpretat, încât timpul este doar un instrument pentru o fază în care oamenii se adună să vorbească despre existenţa lor”. El a subliniat că nu a venit la minister pentru orgolii, ci pentru a îndeplini sarcina pe care partidul i-a dat-o.

Întrebat dacă şi-a ales secretarii de stat, el a răspuns: „Mi-am ales creionul, ochelarii şi mi-am fixat ora de ajungere la minister la 6.30. Voi ajunge la minister în fiecare dimineaţă, la 6.30 ca să fie bine şi pentru dumneavoastră, şi pentru mine.

Voi sta până când pot, să reziste organismul fizic ca să fac treabă. Eu am venit la treabă.

Nu trebuie să găsesc pe cineva la birou, trebuie să mă găsesc eu. Nu îmi trebuie bodyguarzi. Un conducător ajunge el înaintea celorlalţi”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri