PNL despre fuziunea PMP-UNPR: Un gest disperat de supravieţuire

Data publicării:
fuziune PMP UNPR Basescu Steriu 2 INQUAM Octav Ganea

Foto: Inquam Photo / Octav Ganea

„Fuziunea dintre PMP și UNPR nu reprezintă o surpriză. Fuziunea este doar oficializarea unui mariaj neformalizat care durează de ani de zile între Traian Băsescu și Gabriel Oprea, nu reflexia unui proiect politic serios. Relația dintre liderii PMP și UNPR este de mult cel puțin o colaborare foarte bună, dacă nu o prietenie strânsă. Gabriel Oprea este un personaj reevaluat în repetate rânduri de Traian Băsescu, de la Mafia lui Năstase și lacheul lui Ponta la general avansat la 4 stele”, se arată într-un comunicat al PNL.

„PMP nu face altceva decât să se transforme în soluția imorală a democrației românești”, se mai arată în acelaşi comunicat.

Pe de altă parte, Cătălin Predoiu, primvice-preşedinte al PNL, a declarat că nu condamnă fiziunea PMP – PNL, dat fiind că este membru al unui partid format în urma unei fuziuni. El a precizat şi că liderii PNL vor analiza, în noile condiţii, dacă protocolul încheiat cu UNPR mai poate fi continuat.

„Rămâne de văzut dacă în forul de conducere acest protocol se va menține sau nu, este o dezbatere care va urma. La momentul la care copreședinții PNL, mandatați de partid, au negociat acest protocol, nu se știa despre fuziunea UNPR-PMP”, a declarat Cătălin Predoiu la un post de televiziune, citat de Agerpres.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri