PNL nu e de acord cu graba PSD pe tema revizuirii Constituției. Cristina Pocora: Victor Ponta „nu e pe subiect”

Data publicării:
cristina pocora pnl - fb

Foto: Facebook

Avem aceste întâlniri permanent în cadrul comisiei, acolo se discută despre revizuirea Constituţiei. Mai mult, ceea ce noi solicităm şi vrem în această comisie este să facem o amplă discuţie pe revizuirea Constituţiei, să discutăm de la început pe fiecare articol. PNL e în comisie şi discută despre revizuirea Constituţiei, domnul Ponta cred că nu e pe subiectul acesta”, a spus Pocora.

Ea a arătat că PNL nu este de acord cu „graba” PSD de a finaliza proiectul de revizuire a Constituţiei.

Dacă discutăm despre revizuirea Constituţiei, discutăm pe fiecare articol. Dacă domnul Ponta şi PSD se grăbesc, atâta timp cât mai este domnul Ponta într-o funcţie să-i ofere nişte prerogative sau nişte puteri în plus domnului Ponta e problema lor şi noi nu suntem de acord”, a afirmat Pocora.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a propus, marţi, o întâlnire cât mai rapidă a liderilor tuturor partidelor parlamentare, în care să fie decisă finalizarea procesului de revizuire a Constituţiei, făcând în acelaşi timp apel la conducerea PNL să nu „saboteze” acest proiect.

Comisia de revizuire a Constituţiei nu a ajuns, marţi, la nicio concluzie. Parlamentarii PNL au solicitat reluarea discuţiilor de la principii şi teze, iar preşedintele comisiei, senatorul PSD Ion Chelaru, a spus că, dacă nu se se va ajunge la o înţelegere politică, activitatea comisiei este discutabilă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri