PNL susține proiectul lui Dacian Cioloș

Data actualizării: Data publicării:
gorghiu

Liberalii susţin programul prezentat luni seara de premierul Dacian Cioloş. Este decizia luată de Biroul Politic al partidului în urmă cu puţin timp și anunțată de președintele PNL Alina Gorghiu.

 

„Am discutat în BPN despre platforma pe care Dacian Cioloș a prezentat-o, o platformă care conține mai multe părți. Aceste principii de guvernare sunt 100% compatibile cu ale noastre, prioritățile pe care prim-ministrul le expune sunt într-un grad foarte mare convergente cu programul liberal de guvernare”, a spus Alina Gorghiu.

„Am luat decizia ca zilele următoare, până la următorul Birou Politic Național să facem analiza acestor puncte, să înaintăm comisiilor noastre de specialitate care au lucrat la programul de guvernare materialul pentru a vedea cum se integrează soluțiile PNL cu ideile lui Dacian Cioloș”, a mai spus Alina Gorghiu.

De altfel, liberalii vor organiza un miting de susținere pentru actualul Executiv. Anunțat inițial pentru sâmbătă, mitingul se va desfășura, cel mai probabil, pe 5 noiembrie.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri