Politica românească, în vacanță

Data publicării:
ionel agrigoroaei 2

În iulie, senatorul progresist Ionel Agrigoroaei a avut norocul să petreacă gratuit un sejur întreg în Etiopia, loc despre care se spune că este originea omenirii.

Ionel Agrigoroaei a făcut parte din delegaţia europeană care a decernat premiile mondiale în turism, iar Etiopia a fost aleasă cea mai bună destinaţie turistică şi culturală a anului.

Ionel Agrigoroaei: „Şi Barack Obama a fost acolo, chiar imediat după ce am decernat noi premiul. Am făcut foarte multe legături pentru mediul de afaceri al Europei şi al României”.

La întoarcerea în ţară, senatorul a luat drumul litoralului românesc. A plecat cu familia la Eforie Sud, locul de baştină al soţiei.

Ionel Agrigoroaei, senator UNPR: „Sincer, m-aş duce şi prin alte părţi, dar nu stau bine cu banii. În general sunt... mai puţin cu ieşirile externe. Plec acolo unde plătesc alţii pentru mine, să plătesc eu să plec nu îmi permit. Mă simt bine în România, nu-i nicio problemă”.

La câţiva kilometri distanţă, tot pe litoralul românesc, este preşedintele Klaus Iohannis. Petrece două săptămâni la Neptun

A ales Marea Neagră şi deputatul PNL, Cristina Pocora.

Senatorii Cristian Bodea şi Şerban Nicolae sprijină turismul din Grecia, şi din Turcia. După ce s-a relaxat în Fethiye şi Istanbul, Şerban Nicolae s-a oprit şi la Mahmudia, pe malul drept al braţului Sfântul Gheorghe. Colegul său, Mihai Fifor petrece câteva zile la Cazanele Dunării.

Sunt şi parlamentari care, până la vacanţă, profită de evenimentele organizate în staţiunile româneşti. Ministrul Delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a mâncat clătite la Moneasa, alături de colegii din opoziţie Traian Igaş şi Claudia Boghicevici.

Eurodeputata PSD Viorica Dăncilă s-a răcorit la Peştera Ialomiţa din Moroeni, despre care spune că este pur şi simplu de vis.

Miniştrii sunt în vacanţă până la mijlocul lunii. Parlamentarii - până la sfârşitul lui august, când ar urma să discute, în sesiune extraordinară, Codul Fiscal retrimis Legislativului de preşedintele Klaus Iohannis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri