Politicienii pozează în oameni populari pe Facebook

Data publicării:
andreea paul maramures - facebook

Printre parlamentarii care au postat pe Facebook fotografii din mijlocul alegătorilor se numără liberalul Cristian Bodea, chestor al Senatului. El a participat recent la Zilele comunei Dobrești. „După un maslu la Vârciorog”, a ţinut să precizeze. La serbarea unei comune a participat şi deputatul PSD de Bihor, Ioan Sorin Roman.

Analiştii spun că prezenţa oamenilor politici în mijlocul comunităţii este necesară. Dar atrag atenţia că excesul de popularitate face rău.

Valeriu Turcan, analist politic, spune că „important este să nu se ajungă în punctul în care omul politic este prezent la toate botezurile şi cununiile din mijlocul comunităţii pe care o reprezintă. Astfel de situaţii ar fi percepute în mod clar unele artificiale. Trebuie găsit acel punct de echilibru între nevoia ca el să fie prezent în mijlocul comunităţii şi grija pentru a nu fi perceput ca demagog, populist.”

Fostul preşedinte Traian Băsescu este unul dintre politicienii care şi-a construit imaginea şi cu astfel de participări la manifestări populare. Şi nu a renunţat la acest obicei. A postat pe Facebook fotografii de la sfârşitul săptămânii trecute, când a fost la o serbare câmpenească în judeţul Alba. 

Un politician foarte activ pe Facebook este senatorul PNL Steliana Miron. „Eu prietenilor vreau să le arăt activitatea mea. Vreau să le arăt că sunt şi om politic, sunt şi mamă, sunt şi soţie, adică vreau să le arăt omul care sunt eu, fără să fac teatru că fac politică. Da, fac politică şi iubesc ceea ce fac, dar am şi eu un copil, merg şi eu în parc, merg într-o vacanţă, merg la o nuntă, la un botez, la un festival” a declarat aceasta.

Printre politicienii care au postat fotografii populare este şi deputatul PNL, Andreea Paul. Ea a participat în urmă cu câteva zile la Sărbătoarea oraşului Negrești-Oaş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri