Politicienii se bat în Like-uri pe Facebook

Data publicării:
facebook like mic 5306349-AFP Mediafax Foto-Stephen Lam-1

În schimb, mesajul de Crăciun al premierului Victor Ponta a fost văzut de puţin peste o sută de mii de persoane şi a adunat aproape patruzeci de mii de like-uri.

Filmulețul a fost postat în Ajunul Crăciunului pe Facebook şi are deja aproape 1,3 milioane de vizualizări. Peste 81 de mii de persoane i-au dat Like, iar aproape şase mii au scris şi un comentariu. Alte peste 10 mii de persoane au distribuit şi pe propriul wall clipul video.

Mesajul de Crăciun a premierul Victor Ponta s-a bucurat şi el de popularitate. Clipul video a fost văzut o sută cinci de mii de persoane. Mai mult de 15 mii dintre acestea i-au dat like, iar aproape 500 share. Au fost şi aproape 2.000 de persoane care au lăsat un comentariu.

De multe like-uri s-au bucurat şi pozele postate de fostul preşedinte Traian Băsescu, în care apare alături de toată familia în jurul bradului de Crăciun. Aproape 43 de mii de persoane au dat like la respectiva postare, în timp ce 2.769 au scris un comentariu, iar peste 500 au dat share.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri