Ponta: Dragnea a făcut un blat cu Iohannis pentru următoarele prezidențiale

Data publicării:
161220_Ponta deputat_INQUAM_Octav_Ganea_

Fostul premier Victor Ponta a declarat, miercuri, la Galaţi, că partidul Pro România va avea un candidat la prezidenţiale pe care el îl va susţine. În acest context, el crede că preşedintele Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea au făcut „un blat” pentru alegerile care vor urma, astfel încât liderul PSD „să păstreze guvernarea” şi să „nu-i facă probleme la prezidenţiale”, transmite News.ro.

ponta
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

„Pro România, proiect pe care l-am lansat alături de oameni pe care îi vedeţi în jurul meu, va avea un candidat la prezidenţiale, pe care eu îl voi susţine, deci nu eu, ca să nu fie de nevoie de precizări, nu eu, ci cineva pe care eu îl voi susţine”, a spus Victor Ponta, într-o conferinţă de presă, la Galaţi. 

El a mai afirmat că Liviu Dragnea şi Klaus Iohannis au făcut „un blat” pentru alegerile care vor urma.

„Eu cred că azi cand vorbim, domnul Dragnea a făcut un blat cu Klaus Iohannis să nu-i facă probleme la prezidenţiale şi domnul Dragnea să păstreze guvernarea. E un blat care face rău României şi din care, oricum, domnul Dragnea va avea de pierdut. Domnul Iohannis se alege preşedinte şi Dragnea cu TelDrumul şi cu Lacul Belina”, a mai spus Ponta.

Fostul premier a mai spus că, deşi majoritatea membrilor şi votanţilor PSD îi sunt prieteni, nu se va întoarce la PSD.

„95 la sută dintre membrii PSD şi votanţii PSD îmi sunt în continuare prieteni, sunt oameni alături de care am făcut lucruri bune şi cărora eu le sunt recunoscător şi care înţeleg că Dragnea nu este egal PSD, Dragnea a venit de la PD, a confiscat PSD-ul şi va pleaca să sperăm înainte de a distruge PSD-ul... Nu am facut Pro România ca să ma întorc la PSD, ca să îl liniştesc pe Dragnea şi pe toţi ai lui, că nu îi vreau locul şi nu am vrut niciodată locul lui, însă cred că PSD în acest moment a devenit un PRM cu televiziuni”, a mai spus Ponta.

Victor Ponta se află miercuri la Galaţi pentru a participa la invitaţia Patronatului Tinerilor Întreprinzători din Regiunea Sud – Est la o dezbatere privind modificările aduse de noul cod fiscal şi impactul lor asupra mediului de afaceri.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri