Ponta: L-am văzut pe Dragnea când se ruga de Kovesi și Coldea să îl ajute cu dosarul penal

Data publicării:
victor ponta liviu dragnea facebook dragnea 31 07 2015

Fostul premier PSD susține, într-o postare pe contul său de Facebook, că l-a văzut și l-a auzit pe actualul președinte social-democrat, Liviu Dragnea, pe când îi ruga pe Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea să-l ajute cu dosarul penal pe care îl avea. În încheiere, Ponta se declară dispus să dea mai multe detalii într-o confruntare directă la televizor cu Dragnea.

victor ponta liviu dragnea facebook dragnea 31 07 2015
Sursă foto: Facebook

Un singur coleg din PSD l-am văzut cu ochii mei și l-am auzit cu urechile mele când se ruga de Kovesi și Coldea să îl ajute cu dosarul penal - Liviu Dragnea!!! Și în timp ce se lupta pentru el însuși sigur nu pomenea absolut nimic despre abuzurile contra altor colegi. Niciodată! Că așa e Liviu, doar el contează!”, scrie Victor Ponta, într-o postare pe Facebook.

Fostul premier PSD spune, în continuare, că nu vrea să vorbească despre aceste lucruri, dar că o va face dacă Liviu Dragnea acceptă o confruntare directă, la televizor.

„Nu vreau să vorbesc despre aceste lucruri pentru că îmi pare rău de toți cei care ne-au votat și au alte așteptări de la noi. Și nu vreau să mă bag înapoi în «mocirlă» cu Dragnea! Dar Liviu, dacă insiști hai să avem o confruntare”, scrie Ponta.

Ex-președintele PSD mai arată că „cei mai mulți membri și votanți ai PSD” gândesc că „Liviu Dragnea și «Cartelul de la Teldrum» au confiscat partidul și îl folosesc doar pentru puterea personală, pentru bani și protecție în fața legii, că a abandonat toate promisiunile din programul de campanie și distruge economic și social România”.

„Mi-am apărat colegii din PSD și când aveau și când nu aveau dreptate! Am cerut eu și am depus mărturie în favoarea lui Liviu Dragnea în Dosarul Referendumului. Am plătit un preț scump în 2014 când Iohannis a venit cu lista liderilor PSD «penali» de care eu nu am vrut să mă dezic! Poate asta a fost greșeala mea?!”, mai scrie Victor Ponta.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri