Ponta: Miza e clară, Busuioc să îngroape tot ce au semnat Dragnea și Shhaideh

Data actualizării: Data publicării:
Dragnea_Sevil_Shhaideh_ agerpres_7789784

Fostul premier PSD spune, referitor la numirile ce urmează a fi făcute de Parlament la șefia Curții de Conturi, că actuala conducere a PSD dorește impunerea lui Mihai Busuioc pentru ca acesta să „îngroape” neregulile girate de Liviu Dragnea și Sevil Shhaideh.

Dragnea_Sevil_Shhaideh_ agerpres_7789784
Sursă: Agerpres

La Curtea de Conturi președinte trebuie să fie Mihai Busuioc de la PD (promovat de Blaga și Udrea)! De fapt, miza e clară: Busuioc să îngroape la Curtea de Conturi tot ceea ce au semnat Liviu Dragnea și Sevil Shaideh la MDRAP. Ați înțeles acum la ce sunt bune voturile din Parlament ale PSD?”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Fostul premier mai arată că „lui Liviu Dragnea îi plac trădătorii și traseiștii”.

„Președintele PSD este un fost PD-ist din partidul lui Băsescu. Principalul comunicator (Codrin Ștefănescu - n.r.) este un fost PRM-ist care îl înjură acum pe Tudose la ordin cum îl înjura pe Grindeanu. Guvernul este controlat «la Program» de un fost PD-ist (Darius Vâlcov - n.r.) și dacă Dragnea pățește ceva cu dosarele lasă partidul unei doamne tot de la PRM (Lia Olguța Vasilescu - n.r.). La MAI este o doamnă de la Teleorman (...) Și acum avem alegeri la Deva, din partea PSD va candida... ați ghicit, un domn care a venit acum de la PNL (după ce a fost la PC, a ajuns primar pe USL, a trădat imediat și a pierdut în 2016 alegerile de bun ce a fost)!”, mai scrie Ponta pe Facebook.

Comisiile de buget-finanțe ale Senatului și Camerei Deputaților îi audiază, marți, pe candidații înscriși pentru șefia Curții de Conturi. S-au înscris 14 candidați, dar unul, Cristian Socol, s-a retras.

Pentru funcția de președinte al Curții de Conturi candidează actualul secretar general al Guvernului, Mihai Busuioc, iar pentru funcția de vicepreședinte al Autorității de Audit, Florin Tunaru, fost consilier personal al lui Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri