Ponta: Nu m-aș duce la premieri să le spun să-l ascundă pe Ghiță 

Data actualizării: Data publicării:
PONTA GHITA

Fostul premier Victor Ponta, bun prieten cu Sebastian Ghiță, a spus miercuri că nu știe unde se află acesta, dar că îi urează să fie sănătos. El a răspuns și unor întrebări cu privire la faptul că fostul deputat PSD s-ar afla în Serbia, informație infirmată de procurorul general.

PONTA GHITA

Fostul premier Victor Ponta a spus că se înțelege „foarte bine” cu premierul Serbiei, Aleksandar Vucici.

„Foarte bine, la fel de bine ca și cu premierul României, suntem prieteni”, a răspuns Victor Ponta.

Despre informațiile apărute astăzi în presă, conform cărora Sebastian Ghiță a fost localizat în Serbia, el a spus că este o păcăleală.

„Eu cred că e o păcăleală și uite că am ajuns să fiu de acord cu procurorul general, eu sigur nu l-am întâlnit. Nu mi-a cerut premierul Serbiei să-l întâlnească pe domnul Ghiță”, a adăugat fostul premier.

Ponta a precizat că nu a mai vorbit cu Ghiță din decembrie, pentru că din iunie 2015 a avut interdecție să mai comunice. Decizia a fost luată în dosarul în care fostul deputat PSD este urmărit penal în dosarul lui Iulian Herțanu.

Despre faptul că Sebastian Ghiță ar fi totuși în Serbia, Victor Ponta a spus că procurorul general nu ar minți. „Vreți să spuneți că minte? Bănuiesc că e omul cel mai informat”, a subliniat el.

„Le fac fraierii legăturile astea, credeți că m-aș duce la orice premier dintr-o țară să-i spun: ascunde-l pe ăsta?”, a completat Ponta.

Victor Ponta a mai spus că „habar nu are” de ce nu este găsit Sebastian Ghiță, în condițiile în care este dat dispărut din decembrie 2016. „Cu asta se ocupă procurorii, poliția”, a precizat fostul premier.

Întrebat dacă Sebastian Ghiță este bine, Victor Ponta a răspuns: „Habar nu am, îi doresc să fie sănătos”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri