Ponta îi răspunde lui Dragnea: Frustrări și neîmpliniri

Data actualizării: Data publicării:
ponta dragnea digi

După ce Liviu Dragnea l-a criticat pe Adrian Năstase pentru că s-a alăturat celor care vorbesc de existența unui pact de coabitare cu președintele Iohannis, în apărarea fostului premier PSD s-a simțit dator să sară Victor Ponta. Potrivit acestuia, Dragnea ar vorbi de el și de Năstase doar pentru a-și acoperi „propriile frustrări și neîmpliniri”.

ponta dragnea digi

În primele declarații după ce ministrul Justiției a anunțat că nu declanșează procedura revocării lui Kovesi și Lazăr, Liviu Dragnea a spus că nu ar exista vreun pact de coabitare cu președintele Iohannis și că cei care sugerează acest lucru, inclusiv ex-premierul Adrian Năstase, greșesc profund.

„Eu îl respect foarte mult pe domnul Adrian Năstase și nu mă așteptam să-l copieze pe Victor Ponta. Ar putea să mă întrebe direct. Nu există niciun fel de coabitare, nici din partea mea, nici de la Călin Popescu Tăriceanu cu președintele Iohannis. Nu este și nu va fi niciodată. Putem avea relații instituționale și nu am ascuns niciodată. Dimpotrivă, am spus mereu că vreau să avem o colaborare instituțională sănătoasă, dar nu coabitare”, a declarat Liviu Dragnea, în fața sediului PSD.

Replica lui Victor Ponta nu s-a lăsat mult așteptată. „Afirmația lui Liviu Dragnea este o aroganță și o jignire inutilă. Nu pentru Adrian Năstase, ci pentru noi toți, cei care am crescut și am muncit doar în PSD”, a arătat fostul premier, într-o postare pe contul său de Facebook.

„Adrian Năstase nu m-a copiat niciodată pe mine. Eu însă am încercat să îl copiez în a fi un foarte bun prim-ministru al României (...) Liviu Dragnea, din pacate, nu a încercat nimic din aceste lucruri. El doar îl copiază pe modelul său politic Traian Băsescu în a transforma PSD în PD-ul anilor 2000 și guvernarea României în conducerea Consiliului Județean Teleorman. (...) Îmi propusesem să nu mai scriu nimic de domnul Dragnea, de dragul celor care au votat PSD! Dar dacă văd că acum el vorbește despre Adrian Năstase și despre mine ca să își acopere propriile frustrări și neîmpliniri...”, a mai scris Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri