Ponta spune că PRU nu are acordul lui pentru a-i folosi imaginea

Data publicării:
ponta

Fostul premier Victor Ponta a afirmat luni că Partidul România Unită (PRU) nu are acordul lui pentru a-i folosi imaginea și a reafirmat că va candida la parlamentarele din 11 decembrie tot pe listele de la Gorj, scrie Agerpres.

ponta

„Nu. Repet, vorbesc pentru oamenii care vor să asculte, pentru cei care nu vor să asculte, pierd timpul. Am zis foarte clar că nu, n-a vorbit nimeni cu mine, că eu sunt la PSD”, a precizat Ponta la Palatul Parlamentului, întrebat dacă PRU are acordul lui pentru a-i folosi imaginea în campanie.

„Eu știu un singur lucru, pentru cei care vreți să fiți lămuriți, că eu candidez și nici nu am fost vreodată la vreun alt partid, decât la PSD, nici pe vremurile când se numea altfel nu am fost. Nu am candidat niciodată la un alt partid și nici n-o să candidez. Candidez la PSD, tot la Gorj, sunt o persoană destul de previzibilă în sens bun. Voi face campanie pentru PSD, am participat la programul economic, voi participa în continuare și mă bucur foarte tare că mâine se votează legea cu 102 taxe”, a adăugat fostul premier.

Întrebat de ce nu dă PRU în judecată, a spus: „Auziți, dacă i-aș da în judecată pe toți cei care spun prostii și minciuni despre mine, m-aș judeca cu dumneavoastră vreo sută de ani”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri