Ponta: Sunt convins că mulți liberali vor trece peste disciplina de partid

Data publicării:
ponta cu presa-3

Călin Popescu Tăriceanu a demisionat din PNL după ce președintele liberal Crin Antonescu a decis ca partidul să iasă de la guvernarea alături de PSD. Ca urmare, PSD l-a propus pe fostul premier liberal drept candidat la președinția Senatului.

„Sunt convins că liberalii îl apreciază pe dl. Tăriceanu și unii vor trece peste disciplina de partid, așa cum s-a întâmplat și la aprobarea noului guvern”, a declarat Victor Ponta.

Întrebat dacă există acest pericol - al nerespectării disciplinei de partid - și în PSD, unde ar exista voci nemulțumite că nu a fost nominalizat un social-democrat pentru șefia Senatului, Victor Ponta s-a declarat convins că nu se va întâmpla aceasta și a adus drept argument faptul că la discuțiile în grup nu au fost obiecții.

Pe de altă parte, Victor Ponta a reiterat că păstrează oricând ușile deschise pentru refacerea USL și a subliniat că nu îl va ataca niciodată și nu va răspunde atacurilor fostului său partener de alianță, Crin Antonescu, alături de care a făcut „lucruri extraordinare pentru țară”. Liderul PSD este convins că și atacurile lui Crin Antonescu vor înceta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri