Ponta, supărat că nu a fost invitat la inaugurarea stadionului din Craiova: „A rămas doar Olguţa”

Data publicării:
OBLEMENCO_13_INQUAM_Photos_Bogdan_Danescu
Foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Fostul lider PSD Victor Ponta spune că şi-ar fi dorit să participe la inaugurarea Stadionului „Ion Oblemenco" din Craiova, însă nu a fost invitat. Pe de altă parte, spune el, Liviu Dragnea a fost invitat dar nu a venit.

OBLEMENCO_13_INQUAM_Photos_Bogdan_Danescu
Foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Regret că nu am fost invitat la evenimentul de inaugurare unde aş fi venit cu mare plăcere - am însă în colecţia mea de amintiri bucăţica din vechiul gazon şi sunt mândru de asta / politica nu e ca fotbalul: eu doream sa vin si nu am fost invitat - Liviu Dragnea a fost invitat si nu a putut să vină/ aşa că din cei 3 care am pornit lucrările a rămas doar Olguţa”, a scris fostul premier pe Facebook.

El spune că se bucură ca lucrările au fost finalizate la doi ani şi jumătate de la începere, apreciind că atât Craiova, cât şi oltenii „meritau cu adevărat un stadion european”, potrivit News.ro.

Sunt convins că pe noul stadion vor vedea din nou meciuri istorice de fotbal dar şi alte tipuri de spectacole. Felicitări autorităţilor locale şi constructorilor!”, a mai scris fostul premier.

Victor Ponta şi Olguţa Vasilescu au avut mai multe dispute şi schimburi de replici, inclusiv pe tema declaraţiilor lui Ponta când încă era membru PSD, a demisiei membrilor Cabinetului Grindeanu sau pe contribuţiile la Pilonul ll de pensii.

Noua arenă Ion Oblemenco a fost inaugurată vineri seară prin meciul amical CSU Craiova - Slavia Praga, în prezenţa a aproximativ 30.000 de spectatori.

Înaintea meciului a avut loc un spectacol de lumini, lasere şi artificii. Andrei Păunescu, fiul poetului Adrian Păunescu, şi fostul fotbalist Gică Craioveanu, au interpetat imnul Universităţii Craiova, „Oltenia, Eterna Terra Nova”, iar o fanafară a intonat imnul naţional al României. Fanii de la peluza nord au afişat o coregrafie dedicată fostului jucător al Universităţii Craiova Ion Oblemenco, numit de ei „Dumnezeul oltenilor”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri