Premierul Grindeanu s-a întors în țară. S-a întâlnit cu Sevil Shhaideh la aeroport

Data actualizării: Data publicării:
170118_SED_GUVERN_GRINDEANU_IORDACE_10_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Sorin Grindeanu a revenit astăzi din Statele Unite, unde a participat la evenimente legate de învestirea președintelui american Donald Trump.

170118_SED_GUVERN_GRINDEANU_IORDACE_10_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

La aeroportul Henri Coandă, Sorin Grindeanu s-a întâlnit cu vicepremierul Sevil Shhaideh, care i-a ținut locul la conducerea Guvernului, și cu ministrul de Interne Carmen Dan.

Prim-ministrul s-a interesat îndeaproape despre cum a decurs Planul Roșu de Intervenție care a fost activat în urma incendiului de la Clubul Bamboo din Capitală și a cerut detalii legate de starea de sănătate a persoanelor care au avut nevoie de spitalizare în urma tragediei. Și pe această cale, prim-ministrul a transmis mulțumiri celor 260 de pompieri care au intervenit pentru stingerea incendiului, personalului medical și tuturor acelora care au depus eforturi pentru salvarea vieților celor afectați de incendiu”, arată un comunicat al Guvernului.

De asemenea, Sorin Grindeanu a fost pus la curent cu măsurile dispuse de MAI după incendiu. Este vorba de mai multe controale la companiile care desfășoară activități cu public numeros, în special cluburi și discoteci.

Premierul „a cerut întocmirea unui raport scris cu privire la toate măsurile care au fost luate și care urmează a fi dispuse și a subliniat nevoia ca toate structurile MAI care sunt implicate în ancheta deschisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul București să acorde tot sprijinul necesar astfel încât aflarea adevărului să se facă în cel mai scurt timp”, potrivit comunicatului.

Este obligatoriu să luăm absolut toate măsurile necesare astfel încât istoria să nu se mai repete și adevărul să iasă la lumină”, a spus Sorin Grindeanu.

Citeşte şi: Ce urmărește Dragnea? Președinte. Anul acesta!

Ce va face Liviu Dragnea mai departe

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri