Liviu Dragnea, mesaj din SUA

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea michael flynn fb crop

Liviu Dragnea a ajuns la Washington şi, într-un mesaj pe Facebook, spune că a avut deja o primă întâlnire. Preşedintele PSD s-a întâlnit cu Michael Flynn, consilier pentru securitate naţională al preşedintelui ales Donald Trump. Cu acelaşi oficial al viitoarei administraţii americane a avut o întâlnire, săptămână trecută, ambasadorul României la Washington, George Maior.

liviu dragnea michael flynn fb crop

„Astăzi am avut o discuție informală foarte bună cu domnul Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate națională în noua administrație Trump”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook, unde a postat şi o fotografie făcută alături de oficialul american.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


„Am discutat despre perspectivele excelente ale parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite și despre faptul că securitatea națională și stabilitatea reprezintă doi factori esențiali pentru dezvoltarea și prosperitatea unei națiuni. L-am asigurat că actualul guvern de la București va respecta angajamentul României de a aloca 2% din PIB pentru apărare, iar dânsul mi-a confirmat interesul special al SUA față de România și dorința noii administrații americane de a dezvolta parteneriatul cu țara noastră”, a mai scris preşedintele PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri