Prima reacția a PSD după condamnarea lui Liviu Dragnea: „Suntem înmărmuriți”

Data publicării:
cs

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a declarat că toți membrii PSD sunt „înmărmuriți”.

„Suntem înmărmuriți. Mai mult decât șocați de ce se întâmplă azi în România. Omul ăsta nu a făcut altceva decât să conducă o campanie electorală prin care a cerut românilor să iasă la vot, să dea jos un monstru, un tiran care ne-a făcut praf zece ani”, a spus Codrin Ștefănescu.

„Am crezut că azi pur și simplu va fi achitat. Suntem șocați toti cei care suntem în sediu, sunt singurul care a avut curaj să iasă să facă o declarație de presă la cald, cu toată starea mea de spirit în momentul de față”, a mai spus el.

„Și eu și colegii mei îl susținem pe Liviu Dragnea până la capat, pentru noi nu are niciun fel de vină, nu a făcut decât să conducă o campanie electorală în numele PSD și USL pentru a-l demite pe Băsescu - considerat un tiran, care a făcut pulbere această țară - și a cerut românilor să iasă la vot și să-l dăm jos pe acest personaj lugubru”, a spus secretarul general adjunct al PSD.

„Țoti colegii noștri sunt înmărmuriți, nu avem cuvintele la noi. Toți așteptam azi o achitare, să i se facă dreptate, pentru că nu exista un fundament pentru această decizie”, a adăugat el.

Codrin Ștefănescu a spus că nu acceptă ca Liviu Dragnea să demisioneze. „Cum să îi permitem să-și dea demisia?”, a adăugat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri