Primari traseişti „trădaţi”. Electoratul nu le-a urmat opţiunea la alegeri

Data publicării:
stampila votat-1

Primarul din Prundul Bîrgăului s-a supărat foarte tare pe alegătorii din comună. Şi a anunţat acest lucru pe Facebook:

„Stimaţi cetăţeni ai Comunei Prundu Bîrgăului! Am muncit împreună cu spor şi se vede că am muncit...Cu toate acestea, după rezultatele de după primul tur de scrutin pentru alegerile prezidențiale, se pare că cei mai mulți dintre noi urmăresc doar beneficii materiale, îți sunt 'prieteni' până își rezolvă problemele, fară a ține cont de moralitate”, a scris Doru Crișan pe reţeaua de socializare.

Edilul, care a obţinut postul pe vremea când era membru al PDL, se simte trădat. A migrat recent la PSD, dar Victor Ponta a obţinut în comună doar 33% din voturi, faţă de cele peste 51 de procente ale lui Klaus Iohannis.

La supărare omul spune multe. Dintodeauna, în cei aproape trei ani de mandat am avut o echipă şi credeam că oamenii îmi sunt alături. Uite că am avut un eșec. Cred că eu știu cel mai bine cum e, care e linia politică în momentul de față, de unde avem sprijin şi unde putem face lucruri bune”, a explicat Doru Crișan.

La Digi24, primarul comunei Prundu Bîrgăului a venit cu noi explicaţii privind gestul său.

Am fost puţin supărat după rezultatele alegerilor, pentru că în comună am avut foarte multe proiecte şi realizări mari. Aşteptam nişte pretenţii de la ei. Oamenii pe care i-am ţinut la piept şi care m-au trădat”, a mai spus primarul comunei Prundu Bârgăului.

„Îmi pare foarte rău că eu am crezut că are coloană vertebrală. Oamenii l-au pedepsit, nu l-au trădat. L-au pedepsit pentru ceea ce a făcut el. Votul omului nu poate fi influențat. Omul votează cu cine gândește”, a adăugat primarul comunei Prundu Bârgăului.

Nici primarii din judeţul Alba nu au reuşit să îi convingă pe oameni să voteze cu prezidenţiabilul noului lor partid. La Câmpeni, unde edilul a abandonat PNL în favoarea PSD, aproape 50% din voturi au fost pentru Klaus Iohannis.

M-au întrebat 'domn primar, votăm cu Johannis? Că ştim că sunteţi liberal'. Nu, le-am spus, că am trecut de 2,3 săptămâni la PSD şi vă rog să mă ajutaţi cu votul pentru Victor Ponta. Sunt oameni care au înţeles, sunt oameni care n-au înţeles”, a spus Călin Andreş, primarul comunei Cîmpeni.

Situaţia este identică şi în celelalte patru comune din judeţ în care primarii s-au mutat la PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri