PSD: Nu organizăm nicio formă de protest la defilarea de 1 Decembrie

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea fb

PSD precizează că nu organizează nicio formă de protest sau manifestare negativă la defilarea de Ziua Națională.

liviu dragnea fb

Social-democraţii resping informaţiile potrivit cărora intenționează să organizeze mâine, la defilarea de Ziua Națională, un miting de protest, ca urmare a neinvitării unor lideri PSD și ALDE la evenimentele de 1 Decembrie.

„Am primit, însă, informații că se încearcă atribuirea PSD a unor altercații prin infiltrarea, în zona unde se vor afla liderii PSD, printre oameni, a unor provocatori profesioniști, cu scopul de a culpabiliza PSD și de a crea emoție favorabilă celorlalte forțe politice.

Atrag atenția instituțiilor statului care veghează, potrivit legii, la buna desfășurare a evenimentelor cu public numeros – Poliția, Jandarmeria, SPP, Brigada Antitero, să acționeze profesionist și în

interesul cetățenilor. În caz contrar, vor fi singurii responsabili pentru posibila degenerare a paradei militare sau permiterea derulării unor incidente reprobabile.

Îi asigur pe toți românii că PSD este un partid care respectă istoria poporului nostru, valorile tradiționale și care dorește ca 1 Decembrie să fie o zi a bucuriei de a fi român și a speranței că

țara pe care o lăsăm copiilor noștri va fi una mai bună, liberă și prosperă”, se arată într-un comunicat al PSD, semnat de liderul Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri