PSD reia negocierile cu PPDD pentru a forma majorităţi în consiliile judeţene și locale

Data publicării:
VictorPonta

Premierul Victor Ponta consideră important electoratul partidului înfiinţat de Dan Diaconescu, aşa că nu renunţă la negocierile cu PPDD. Formaţiunea ar putea primi mai multe funcţii de secretar de stat dacă reprezentanţii săi vor susţine PSD în administraţiile locale, dar încă nu a fost stabilită data unei viitoare discuţii.

„Nu a fost un dezastru când am cooptat UDMR-ul. Aşa am auzit, că va fi un dezastru că am cooptat UDMR. Electoratul PPDD îl consider important și trebuie reprezentat. Pentru el trebuie să existe politici sociale și economice adecvate. Eu nu mă ruşinez”, a spus premierul Victor Ponta.

„Sunt foarte fericit că domnul Ponta a realizat, în sfârşit, după doi ani, importanţa electoratului PPDD”, a spus Dan Diaconescu, președintele fondator al PPDD.

Întrebat dacă ar putea fi încheiat un acord de colaborare şi pentru alegerile prezidenţiale, premierul Victor Ponta a spus: „Dacă intră domnul Dan în tutul doi, îl susţinem noi. Dacă intră al nostru, ne susţin ei.”

Nici Dan Diaconescu nu a rămas dator.

Vom juca cu siguranţă finala, iar cel mai bun dintre noi va câştiga. Şi domnul Ponta spune că încearcă să guverneze pentru electoratul PPDD, şi eu spun că încerc să fiu un preşedinte cât mai bun pentru electoratul PSD”, a spus Dan Diaconescu.

Reprezentanţii PPDD susţin că nu au solicitat niciun portofoliu de ministru în cabinetul Ponta, dar ar putea primi, în urma negocierilor, mai multe posturi de secretar de stat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri