PSD reintroduce cardul de membru de partid, anunţă Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
170925_PSD_BPN_59_dragnea INQUAM_Photos_Octav_Ganea

PSD va reintroduce cardul de membru de partid, a declarat, vineri seară, liderul partidului, Liviu Dragnea, vineri, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional.

170925_PSD_BPN_59_dragnea INQUAM_Photos_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

"În ceea ce priveşte membrii de partid, vom reintroduce cardul de membru. A fost o măsură bună atunci şi fiecare coleg din fiecare judeţ o să înceapă să se organizeze, sub coordonarea domnului secretar general Marian Neacşu, pentru a rezolva această problemă cantitativă, iar din punct de vedere calitativ toţi membrii de partid vor fi prinşi în această evidenţă cu specializare, pe niveluri de specializare pe fiecare domeniu pentru ca, într-o perioadă rezonabilă, să avem o gestiune a carierei mult mai implicată", a spus Dragnea, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, care a avut loc la Suceviţa.

La şedinţă au participat şi premierul Mihai Tudose şi membrii Cabinetului său, fiind făcută o analiză a activităţii actualului guvern, iar liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus că lucrurile stau mult mai bine decât în vară.

"În ceea ce priveşte activitatea guvernamentală, lucrurile stau mult mai bine decât în vară, au avut o muncă destul de susţinută în aceste luni şi au recuperat foarte multe întârzieri”, a afirmat Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri