Radu Mazăre a demisionat din funcţia de preşedinte al PSD Constanţa. „Curând voi demisiona din funcţia de primar”

Data publicării:
mazare port captura

Întrebat dacă a renunţat şi la funcţia de primar, Radu Mazăre a răspuns că nu, dar a adăugat că o va face în câteva săptămâni.

Deocamdată, nu am demisionat din funcţia de primar, foarte curând însă o voi face”, a declarat el pentru Mediafax.

Radu Mazăre ocupa funcţia de preşedinte al PSD Constanţa din anul 2003, când a şi intrat în rândurile social-democraţilor. Radu Mazăre este primar al municipiului Constanţa din anul 2000.

Edilul declarase, la întoarcerea acasă de la Bucureşti, că intenţionează să renunţe şi la primărie, şi la politică în scurt timp.

Aş vrea să-mi dau demisia şi vreau să fac lucrul ăsta curând. Nu mă întreba ce înseamnă curând, dacă într-o zi, două, dar e o chestiune, cred eu, de săptămâni, de luni. Acelaşi lucru vreau să-l fac şi de la partid. Păi ce să ajung eu să mă pună ăia de la Bucureşti, să mă dea afară că mă anchetează un procuror? Păi uite cum m-a anchetat procurorul, m-a şi băgat la beci de două ori, după care am venit să vorbesc cu voi. Ăsta e motiv să mă dea afară din partid? Eu ştiu că cu toţii suntem nevinovaţi până la o hotărâre definitivă. Dar să rămână domnii cu regulile astea, ei cu partidul lor, şi eu să rămân cu viaţa mea. Am şi eu dreptul la viaţa mea”, a declarat Radu Mazăre.

El a mai spus că nu mai vrea să participe nici la carnavalul din Mamaia din această vară.

90 la sută nu mai particip. Dacă nu mai particip eu, cum va arăta carnavalul nu am de unde să ştiu. Am obosit şi mi-e lehamite să mă duc la Primărie, mi-e lehamite să spun şi să iniţiez ceva pentru că urmează să dau cu subsemnatul şi sunt şi eu un om, am dreptul meu după 15 ani. Cred că am tras destul la căruţa asta, poate vreau să stau şi eu la plajă, nu să fac repetiţii pentru carnaval câte cinci zile şi după aia să mă controleze procurorii că de ce l-am făcut”, a mai spus Radu Mazăre.

Primarul municipiului Constanţa a fost reţinut, luni, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru trei fapte de luare de mită, abuz în serviciu şi două fapte de conflict de interese.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri