Radu Mazăre a demisionat din funcţia de primar al Constanţei

Data publicării:
radu mazare whoaaaa

FOTO Mediafax

Radu Mazăre a demisionat, vineri, de la conducerea Primăriei Constanţa. 

Scrisoarea transmisă Consiliului Local al Municipiului Constanţa

Vreau să mulţumesc sutelor de mii de oameni care m-au votat pe perioada celor 15 ani cât am fost primar. Constanţa şi constănţenii au fost sufletul meu şi datoria mea în tot acest timp. Chiar dacă uneori am fost prea verbal sau nonconformist, toată priceperea şi energia mea mi-am dedicat-o comunităţii. Pentru greşelile făcute îmi cer iertare în faţa tuturor.

Dorinţa mea de a face bine oraşului şi locuitorilor săi nu justifică însă nedreptăţile, stresul şi chinul la care sunt supus de atâta vreme.

Drept pentru care demisionez din funcţia de primar al municipiului Constanţa.

Colegilor şi prietenilor le sunt dator cu mult respect şi consideraţie.

Începând de astăzi nu-mi mai doresc o viaţă publică politică”.

Secretarul Consiliului Local Municipal Constanţa, Marcela Enache, a declarat că primăria va emite în curând un comunicat de presă în acest sens.  

El este în arest preventiv în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii.

Radu Mazăre a fost suspendat în 6 aprilie din funcţia de primar al municipiului Constanţa, pe care o ocupă de 15 ani. Ordinul de suspendare a fost dat atunci de prefectul Constantin Ion.

În prezent este în Arestul Central al Poliţiei. Instanţa a decis ieri că poate fi cercetat în arest la domiciliu, dar decizia poate fi contestată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri