Răspunsul PNL la oferta premierului: Axa reformatoare Iohannis-Cioloș-PNL

Data publicării:
alina gorghiu-1

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, vineri, pentru News.ro, despre intenția premierului Dacian Cioloş de a prezenta o platformă de principii şi valori care ar putea fi continuate după alegeri, că, în măsura în care în acest document se vor regăsi priorităţile PNL privind economia, educaţia, sănătatea, atunci drumul comun cu acesta se confirmă.

alina gorghiu

”E corectă şi aşteptată decizia lui Dacian Cioloş de a-şi continua proiectele începute. Pentru PNL, ele nu sunt o noutate. Este ştiut că noi le-am susţinut în tot acest an. Evident că trebuie să-i cunoaştem întreaga platformă, dar în măsura în care putem regăsi priorităţile PNL - o economie competitivă, o administraţie modernă, sisteme de educaţie şi sănătate în pas cu timpurile, o politică inteligentă de investiţii publice şi, în general, un stat cinstit cu cetăţenii săi – atunci, se confirmă drumul comun”, a afirmat Alina Gorghiu.

Preşedintele PNL a menţionat că românii aşteaptă ca forţele care acţionează în aceeaşi direcţie şi care pot construi o Românie dreaptă, o Românie a normalităţii să se unească în jurul unui proiect.

”E nevoie de un parteneriat solid pentru ca, după 11 decembrie, România să meargă doar înainte, iar eu cred în axa reformatoare Klaus Iohannis-Dacian Cioloş-PNL”, a mai spus Gorghiu. 

Premierul Dacian Cioloş a declarat, joi, la Digi 24, că în perioada următoare va veni cu o "platformă" de principii şi valori care ar putea fi continuate după alegeri, pe care o va propune public, iar apoi ar putea să o discute cu partide precum PNL şi USR, dar nu a oferit un răspuns clar dacă doreşte sau nu să rămână premier după alegeri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri